Najboljša spletna mesta za igranje pokra

  1. Kakšni So Lahko Dobitki V Lucky Rooster: Tu lahko dobite 4 jackpote z bonus igro re-spin, kup posebnih simbolov in nagrade iz ognjenih simbolov.
  2. Casino Igra Thai Sunrise Z Varnimi Dobitki - Do nedavnega so državni zakonodajalci vsako leto uvajali zakonodajo, da bi to storili.
  3. Slabosti Igranja Piggy Pirates Ja: Zakonito, Maročani lahko punt na enem od sedmih klasičnih igralnic ali se odločijo, da dajo s spletnimi maroških stavnicah.

Slots brez bonusa za depozit

Live Ladybug Luck Vs Virtual Ladybug Luck - Razlika
Podpira Koleno, mizo itd.
Rome: The Conquerers Najboljša Strategija
Ko ste to delali ven, lahko postavite svoje stave.
To je zagotoviti varno izkušnjo za igralce.

Brezplačno avtomatsko bingo

Spletne Igralnice Z Najvišjim Bonusom Na Depozit Za Dr Watts Up
Igralnice supervine podpirajo več načinov plačila, ki so hitri in priročni.
Kako Najti Najboljšo Igralnico Za Maya
Morda nikoli ne boste presegli tega dela igre, če tega ne želite.
Spletne Igralnice Z Najboljšimi Stopnjami Izplačil Za The Great Pigsby

Zdravo, mi smo ZECO

Kdo smo?

Družinsko podjetje, kjer nadobudna mlada ekipa meni, da je čas, da nekaj vrnemo naravi. Navdihujemo Vas, da tudi vi pomagate zmanjšati nepotrebne odpadke, hkrati pa pri tem še uživate in okušate boljšo vodo in kavo.

Zakaj Zeco?

Povsod po svetu in tudi v Sloveniji se število odpadkov zaradi embalaže pri pitju kave in vode povečuje. Vsako leto uporabimo in zavržemo 500 milijard papirnatih, plastičnih in stiropornih lončkov samo zaradi pitja kave. Uporabimo in zavržemo prav toliko plastenk, v katerih je voda in le 7% se jih reciklira nazaj v novo plastenko. Veliko nepotrebnih odpadkov, kajne?

Okusi kavo, ne lončka

Zeco lončki so narejeni iz borosilikatnega stekla, ki se uporablja v kemiji za izdelavo epruvet. So lahki in odporni na ekstremne spremembe v temperaturi. V pijači ne pustijo nobenega okusa in nevarnih kemikalij kot so BPA (bisphenol-A), svinca ali kadmija, kot se to dogaja v lončkih za enkratno uporabo.

Prva na svetu, narejena ROČNO in vsaka UNIKAT

Ker so nam podrobnosti izjemnega pomena, je steklenička Zeco WODA prva ukrivljena HIGH -GRADE borosilikatna steklenica na svetu, ki nima stranskega šiva – dokaz, da je narejena ROČNO.

Zeco WODA steklenice izdelujejo izkušeni mojstri ročnega pihanja stekla, kar naredi VSAKO Zeco WODA steklenico UNIKATNO.

Zakaj bi izbiral med čistim okoljem in lepim izdelkom, ko lahko drugi naredi prvega in sta zato tako lepo povezana. Le ljubezen do produkta, ki ga želiš poslati na trg, ti lahko da prvovrsten izdelek. Vsi Zeco izdelki so narejeni z izjemnim poudarkom na podrobnostih. Tako je tudi z embalažo. Embalaža Zeco izdelkov je zasnovana tako, da se lahko ponovno uporabi za povsem drug namen – od škatle za shranjevanje osebnih predmetov, do hranilnika kovancev.

Od kod ime Zeco?

Zgodba o imenu je po eni strani zelo humorna, po drugi pa izjemno osebna. Bratova žena je bila v tem času iskanja pravega imena ravno noseča in moja 4 letna hčerka je s svojim 5 letnim bratom razglabljala, kako bi bilo novemu družinskemu članu ime. Ko je imela že vsega dovolj, je rekla: “Pa naj bo ZOKO!” in bruhnila v odkritosrčen huronski smeh. Nato pa smo se nedolgo zatem, med enim izmed poslovnih potovanj pogovarjali, kako bi te nove okolju prijazne izdelke imenovali, je bila moja prva asociacija: ZOKO! Povem zgodbo, najprej smeh, nato tišina. Vsak od nas pri sebi razmišlja o možnih imenih, nakar mama reče: “Zakaj pa ne bi bil Zeco?” Mi malenkost zadržani vprašamo: “Zakaj Zeko?” (hrvaško zajec, naš priimek je Zajc). Nato je sledila razlaga, ki se čudovito poveže v celotno zgodbo – Z-Zajc ter ECO – ekologija. In Zeco je bil rojen!

Vsak uspešen tim, bije z enim srcem

    Jure Zajc

Jure Zajc

Monika Zajc

Monika Zajc

Primoz Zajc

Primoz Zajc

Divna Chacharova

Divna Chacharova

Blaz Vidrih

Blaz Vidrih

Rok Pipan

Rok Pipan

Bojan Ferk

Bojan Ferk

MINGLAJ Z NAMI NA INSTAGRAMU

TE ZANIMA ZECO ALI WODA?

 KONTAKTIRAJ NAS